Aquest curs obert està dedicat als alumnes de 2n ESO de Física i Química.

Per tal d'aprofitar aquest temps de confinament al màxim i perquè sen's faci a tots plegats menys pesat, dedicarem cada setmana una estona a repassar la matèria de Física i Química, d'aquesta manera no perdrem el contacte amb la matèria, i tornarem a les aules sense haver trencat les nostres rutines de treball.

El que farem és penjar cada setmana nous continguts en relació a una de les unitats treballades. Cada cop que pugem un contingut nou també penjarem les solucions de les tasques anteriors , d'aquesta manera sabreu com heu fet les activitats i tasques que anem proposant. 

Si en la seva resolució teniu dubtes, podeu plantejar-los al correu que el vostre professor/a us hagi facilitat a tal efecte o a d' altres mitjans de comunicació que tingueu establerts.

És important, que sabeu que en aquests moments difícils, el professorat està al vostre costat i, que per tant, cada dia dedicarem una estona a resoldre els vostres dubtes, si els teniu, a banda de programar i preparar material per la resta del curs.

Cal, no obstant, mostrar empatía i comprensió, doncs nosaltres també estem tancats a casa amb la família i per tant, gestionant el temps de la millor manera possible per passar aquest moment excepcional.

Salut per tots!! Esperem que esteu bé!! Cuideu-vos molt i aprofiteu també per gaudir de temps de qualitat amb els  vostres familiars!